Χρήσιμες Συμβουλές

Τι μου Προσφέρει η Φροντίδα Ατυχήματος

Υποστήριξη σε όλα τα διαδικαστικά στον τόπο τους ατυχήματος. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης θα βρεθεί κοντά σας και θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες για τη δήλωση και τεκμηρίωση του ατυχήματος, ακόμη κι αν το άλλο όχημα έχει ξένες πινακίδες:

  • Θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τη Δήλωση Ατυχήματος ή/και τη Φιλική Δήλωση Τροχαίου Ατυχήματος.
  • Θα καταγράψει τα στοιχεία και θα φωτογραφήσει κατάλληλα το ασφαλισμένο όχημα, αλλά και όλα τα οχήματα τρίτων που τυχόν εμπλέκονται στο ατύχημα.
  • Θα στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, δηλώσεις, δικαιολογητικά και φωτογραφίες στην ασφαλιστική εταιρεία σας για να κινηθεί η διαδικασία της αποζημίωσης.
  • Θα φροντίσει τη μετακίνηση του οχήματός σας, σε περίπτωση που έχει ακινητοποιηθεί, σε συνεργείο και τόπο της επιλογής σας.
  • Θα σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές σχετικά το περιστατικό, έτσι θα είστε σίγουροι ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και τα συμφέροντά σας διαφυλάχτηκαν.

Η Φροντίδα Ατυχήματος προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα ασφαλιστικά πακέτα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας που αγοράζετε μέσω της winbank Direct. Παρέχεται 24ώρες το 24ωρο από την ασφαλιστική εταιρεία ERGO σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής οδικής βοήθειας Mapfre Asistencia.

Ειδικοί όροι και καλύψεις Φροντίδας Ατυχήματος από την ERGO και τη Mapfre Asistencia